Αλέξανδρος Σκάρλος

Εκτελεστικός Διευθυντής ICAP Contact Center

A.Skarlos

O Αλέξανδρος είναι Εκτελεστικός Διευθυντής της ICAP Contact Center και ηγείται τη λειτουργία της στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Σερβία. Έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο των Call Center και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει πολλαπλές θέσεις ευθύνης και έχει διοικήσει μεγάλες ομάδες σε έργα Inbound και Outbound καθώς και ανάπτυξης υπηρεσιών και προώθησης πωλήσεων.

Στα πρώτα 8 χρόνια της εργασιακής του πορείας συνεργάστηκε με μεγάλους παρόχους τηλεπικοινωνιών στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών και των πωλήσεων και συνέχισε την καριέρα του στην ICAP Contact Center από το 2011 έως σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ICAP έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει σημαντικά έργα υπηρεσιών Inbound / Outbound / Non voice για μεγάλους παρόχους τηλεπικοινωνίων, ενέργειας, ασφαλιστικές εταιρείες και τράπεζες καθώς και μεγάλες αλυσίδες retail.

Ο Αλέξανδρος έχει δύο μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Μάρκετινγκ, από το University of Huddersfield και το University of Linconshire στη Μεγάλη Βρετανία και έχει λάβει εκτενή επαγγελματική εκπαίδευση σε θέματα όπως Customer Care / Retention, Human Resources (Recruiting & Selection), Sales Development.

Our Leadership Team